“Nujno je, da psu pustimo, da je pes!”
Damjana Beden je lastnica Trgovine Gali in Nika, kjer se nahaja raznolika ponudba za male živali, med BARF-erji so znani po tem, da so njihove skrinje dobro založene z odličnim … PREBERI VEČ >>>
Recept: zajtrk “na zeleno”
Nov teden, nov recept! Ta bo še posebej všeč tistim, ki ljubijo zeleno, njihovi skrbniki pa nimajo preveč občutljivih smrčkov. Če ste pomislili na opojne substance in podobne zelene stvari, … PREBERI VEČ >>>
Težaven pes ali pes s težavami?
Pes zna biti pes. To ga je naučilo več tisočletij izkušenj in evolucije. Preučevanje uličnih psov v Indiji je pokazalo, da ti med seboj konflikte razrešujejo brez pretepov in agresije, … PREBERI VEČ >>>
“Kako bi bilo, če bi vi vsak dan jedli ene in iste kosmiče?”
Matic Kebler je veterinar, ampak težko rečemo, da je čisto navaden veterinar. Že kot otrok je namreč vedel kaj želi biti, ko bo velik, tekom študija veterine pa ga je … PREBERI VEČ >>>
Mesni “double-mix”
Še en odličen recept, zaradi katerega bo pasja skleda gotovo polizana do čistega. Recept je, jasno, sila enostaven, trik v nadaljevanju pa je zlata vreden; meso z višjo beljakovinsko vrednostjo … PREBERI VEČ >>>
Namig za popestritev pasjega obroka in boost zdravja
Čedalje več ljudi se odloča, da bodo hrano za psa pripravljali sami ali pa bodo enolične pasje obroke vsaj popestrili s »popolnimi« paketki že pripravljenega in zamrznjenega surovega mesa za … PREBERI VEČ >>>